JUVO RE JUVO NATE YOURSELF!

Receptek

Hideg Salsa Leves

4 uborka, 4 zöld kaliforniai paprika, 40g JUVO, 1 csésze friss korianderlevél, 2 csésze kockára vágott mogyoróhagyma, ½ csésze mexikói stílusú enyhén csípős zöld csili konzerv, 2 gerezd fokhagyma, 1 ek. fehérborecet

1. Vágjuk hosszában félbe az uborkákat majd vágjuk nagyobb darabokra. Kockázzuk fel a paprikát. Tegyük az uborkát, paprikát, koriandert, hagymát, és a csilit egy turmixgépbe vagy aprítóba, adjunk hozzá 1 csomag JUVO-t és turmixoljuk, amíg sima nem lesz.
2. Adjuk hozzá a fokhagymát, ecetet, sót, olajat, és jól keverjük össze.
3. Adjuk hozzá a vizet, kóstoljuk meg és ízlés szerint fűszerezzük sóval és ecettel. Hígítsuk a levest több víz hozzáadásával, ha szükséges.
4. Két jégkockatálcát töltsünk meg a hideg levessel, és éjszakán át fagyasszuk.
A megfagyott kockákat és a hideg levest tegyük egy nagy szigetelt tálba. Tálaláskor a levest öltsük csészékbe és tegyünk a tetejére egy nagy kanálnyi szalszát.