JUVO RE JUVO NATE YOURSELF!

GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kérdés: A JUVO fogyasztása mellett hogyan kell alakítani a szokásos étkezéseket?
Válasz: A teljes értékű nyers étel fogyasztásának a célja, hogy annyi természetes összetevőt fogyasszunk, amennyit csak lehet, ezzel fokozva ellenálló képességünket. Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy meg kell változtatnunk rossz étkezési szokásainkat. Fogyasszunk kevesebb húst, zsiradékot, állati eredetű és feldolgozott ételeket, és igyunk sokat, forrásvizet, gyógynövényteát. Fontos, hogy az ételeink ne legyenek túl sósak, és az is, hogy próbáljunk minél több természetes, magas fehérjetartalmú ételt fogyasztani.

Kérdés: A nyers őrlemény jó, de egy kicsit drága...
Válasz: A JUVO nyers őrlemény nem csak a legmagasabb minőségű nyers élelmiszerek egyike, mely 55 összetevőből álló teljes étel, hanem teljesen természetes friss és rendkívül értékes tápanyagokat tartalmaz. Ne feledje, hogy a JUVO-val egy étkezést vált ki, amire egyébként is költene. Ha akkor kezd bánkódni, mikor elvesztette az egészségét, az olyan, mintha csak akkor zárná be az istállóajtót, miután ellopták a lovát.

Kérdés: Ehetek JUVO nyers őrleményt akkor is, ha egészséges vagyok?
Válasz: Akkor is ehet JUVO-t, ha teljesen egészséges. Ha egészséges, energikus életmódot szeretne, a JUVO kitűnő választás. A JUVO nyers őrlemény egy olyan természetes termék, amely nem csak tápanyagokat nyújt, de fokozza a szervezet ellenállóképességét is. Azok, akik a nyers ételeket fogyasztják, azt állítják, hogy közérzetük is frissebb és nyugodtabb.

Kérdés: Hogyan tároljuk a JUVO természetes nyers őrleményt?
Válasz: A JUVO-t legjobb jól szellőző, száraz helyen tartani, napfénytől és nedvességtől távol. Ha hosszabb ideig nem kerül felhasználásra, érdemes hűtőszekrényben tartani.

Kérdés: A legtöbb táplálkozási iskola ügyel arra, hogy zöldségeket és gyümölcsöket ne vegyítsenek étrendjükben.
Válasz: Ez leginkább arra vezethető vissza, hogy a gyümölcsök általában több cukrot tartalmaznak, mint a zöldségek. A zöldségek és a gyümölcsök emésztéséhez különböző emésztési paraméterek szükségesek. A félreértés abból fakad, hogy általánosítunk. Nem minden zöldségnek alacsony a cukortartalma (pl. sütőtök) és nem minden gyümölcsnek magas (pl. a meggy). Ha a Juvo összetevőit vizsgáljuk, látható, hogy leginkább savanykás gyümölcsökből áll, amelyek cukortartalma alacsony.