JUVO RE JUVO NATE YOURSELF!

GYIK

FOGYASZTÓI TAPASZTALATOK

„Egy pár nappal azután, hogy elkezdtem használni a JUVO-t észrevettem, hogy mintha több energiám lenne, és általában jobb a hangulatom. Ez így is maradt, úgyhogy mostantól maradok is ennél a terméknél. Az íze is nagyon kellemes, és könnyen fogyasztható. Másoknak is ajánlanám a JUVO-t legalább kipróbálásra.”

Mark Mathis, Ca


„Szeretem reggel használnia a gyümölcscentrifugát, de gyakran nincs rá időm. Szeretem a dobozos gyümölcsleveket is, de az nem nyers. A JUVO nyers és gyors. Egy kicsit erős az íze, de hasonlít a legtöbb szójatejporhoz. Talán fontolóra vettem volna egy dobozzal, de az ingyenes mintának nagyon örültem, mert így ki tudtam próbálni, hogy bírom az ízét. Nagyszerű étkezés-helyettesítő megoldás. A JUVO után telítettebbnek éreztem magam, mint egy közönséges étkezés után. Azóta kivétel nélkül mindennap használom, és ajánlom a barátaimnak is. További sok sikert kívánok!”

Sarah Wright, VA


"Imádom!"

"A JUVO fantasztikusan segít nekem az egyetemi tanulmányaimban. Mikor felkelek, elmegyek kocogni, aztán eszek egy banánt és iszok egy pohár gyümölcslevet. Utána elmegyek az óráimra, és dél körül kezdek elkókadni és elveszteni az energiámat. Megiszok egy JUVO-t étkezéshelyettesítőnek, és máris elég energiám van, hogy átsegítsen a nap hátralevő részén. Este szoktam még enni egy nyers salátát, és átolvasom a tanulnivalót lefekvés előtt. Nekem a JUVO étkezéshelyettesítő legjobban ebédre vált be, mert olyan könnyű magammal vinni és használni. Ajánlom mindenkinek, aki igazán elfoglalt, és szeretne egy egészséges, nyers ételt iktatni a napi programjába.”

Anthony Chattley, NJ


"A Los Angeles-i Maraton Expón találtam rátok, és a két JUVO-s alkalmazott nagyon barátságos volt. Gondoltam egy menetet megér, és mondhatom, nagyon szeretem a terméket. Remek íze van szójatejjel, és pár órára jóllakott vagyok tőle. Nem azért fogyasztom a terméket, mert le akarnék fogyni, vagy ilyesmi, bár ez nagyszerű bónusz. Csak szeretek nagyon jó minőségű ételt enni, és szerintem a JUVO jó tápanyagforrás, és nincs benne sok zsír vagy kalória. És ha furcsán hangzik is, míg a következő szállítmányt várom, már egyszerűen sóvárgok utána! Remélem megvannak az adataim, mert kb. 5 hét múlva megint rendelek... :)"

Julie Wang, CA


„Egy helyi bioboltban vetem a terméket. Eleinte kicsit gyanakodtam, hogy állíthat ilyen sokat magáról ez a termék, és lehet mégis teljesen természetes. Bár az egyik képviselőjük azt mondta, lehet étkezéshelyettesítőnek használni, én uzsonnának fogyasztom, amikor csak rám tör egy éhségroham vagy a napközbeni kábaság, és meglepett, milyen gyorsan jóllakok tőle, és mennyire felfrissít. A képviselő azt mondta, bármilyen lével bevehetem, de én vízzel fogyasztom, bár vaníliás szójatejjel sokkal finomabb.”

Yassaman S. CA


„Ahogy megkaptam a JUVO mintát, mindjárt másnap reggel kipróbáltam. El sem tudom hinni, mennyivel sokkal jobban éreztem magam EGÉSZ nap. Beszéltem a „Teljes test” osztályunk vezetőjével, és mondtam, hogy nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan segíteni tud, ő pedig azt mondta, biztos van benne valami, ami hiányzik az étrendemből. Rögtön megvettem a 15 csomagos dobozt, és azóta is mindenkinek mesélem, milyen nagyszerű. Nagyon túlsúlyos vagyok az orvosi kezelések és az asztma következtében, ami évek óta gyötör. Mindig is egész nap éhes voltam. A JUVO (amit én natúr szójatejbe keverek egy evőkanál lenmagolajjal és pár szem fagyasztott eperrel) az első dolog húsz éve, ami jóllakottan tart. Azt hiszem talán az a dolog a JUVO-ban, ami nekem hiányzott, segített a kémiai problémáimban, bármi volt is az. Nem tudom eléggé megköszönni, hogy elküldték nekem a mintát. Megváltoztatta az életem. Éber vagyok, és részt veszek az életben, és jobban érzem magam, mint valaha is az elmúlt húsz évben.”

Anne Kittredge, MA


„Több mint két éve rákot diagnosztizáltak édesanyám állkapcsában. Megoperálták, és jó kilátásai voltak. Sajnos a rák kiújult, és ez azt jelentette, hogy a továbbiakban folyékony étrenden kell élnie. A táplálkozási szakértő szerint az egyedüli mód a 2000 kalóriás szükséglete kielégítésére, hogy konzervitalokkal tápláljuk, amik tele vannak mesterséges édesítőkkel és kémiai úton előállított tápanyagokkal.
Mivel ismertem a magas minőségű, valódi étellel való táplálás fontosságát, különösen, mivel anyám kemoterápiát kap, elkezdtünk keresni valami nyers étel táplálék-kiegészítőt, amit folyadékba lehet keverni és cukortól és génmódosított összetevőktől mentes. Felfedeztük a JUVO-t.
Pusztán az összetevők áttekintése meggyőzött, hogy jó nyomon vagyunk. A JUVO-t könnyű összekeverni, és egy kis nyers mézzel remek íze van. A kalóriatartalom növelése érdekében extra szűz olívaolajjal és bio almalével keverjük.
Édesanyám négy hónapja fogyasztja a JUVO-t. Máris túlélte az orvosok által jósolt várható élettartamot, és csak minimális mellékhatásokat szenvedett a kemoterápiától. Ami a legfontosabb, megtartotta testsúlyát, sőt, az utolsó néhány héten hízott is pár kilót. A JUVO rendkívüli hatással volt anyám életminőségére, és hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk ezt a csodálatos terméket.”

Lori Cornell, Benning, CA


„Egy nyugat hollywoodi bioboltban találtam rá a JUVO-ra úgy egy hónapja. Korábban folyamatosan újabb étrendeket és táplálék-kiegészítőket kerestem. Az elmúlt tízegynéhány évben több tucat különféle vitaminkészítményt, fehérjeitalt és étrend-variációt próbáltam ki, köztük pl. az Atkinst. De mondjon egyet, és én valószínűleg próbáltam már, vagy hallottam róla. A JUVO-t bemutató személy nagyon tájékozott volt, és a nyers étel része különösen érdekelt, mert mostanában éppen a nyers ételeket kezdtem tanulmányozni. Amint kipróbáltam a JUVO-t, a rabja lettem. Az íze kellemes volt, az állaga is megfelelt, és aznap, vagy másnap észrevettem a szokásos „nasiéhség” hiányát. A JUVO után jóllakottabbnak éreztem magam, mint a szokásos étkezések után. Most mindennap kivétel nélkül használom, és javasolom a barátaimnak is. Csak így tovább!”

John Dunn, CA„Ez a legjobb ízű nyers táplálék-kiegészítő a piacon. Nekem olyan ízű, mint egy malátás tejpor, és rendkívüli összetevői vannak, amiket nem gyakran találni a kereskedelmi termékekben.
Még csak hat hónapja fedeztem fel. Azt tapasztaltam, hogy sokkal jobban érzem magam azokon a napokon, mikor iszom, mint mikor nem. Több energiám van. Jóllakok tőle, és alig várom, hogy igyam. Javaslom mindenkinek, akivel csak találkozom.”

Suz Stapler, NJ„Majdnem két éve próbáltam ki először a JUVO-t. Egy autóbaleset következtében felszedtem 10 kilót, és mivel a sérüléseim miatt nem tudtam kondizni, nagyon kemény munka volt a kilóktól megszabadulni. Anyukám elvitt egy kínai gyógynövény szakértőhöz, aki valami gyökérteát adott, hogy azt igyam a szokásos étkezések helyett. Ezt négy hétig csináltam, és csodák csodájára a súlytöbblet lement! Nagyszerű, de mit tehetek, hogy biztos ne is jöjjön vissza? Adott nekem egy hétre való JUVO-t, és azóta is a rabja vagyok. Egy zöldlevelekből készült lébe szoktam keverni, és igazán fantasztikus! Készülök folytatni a tanulmányaimat a gyógyszerészeti karon, de a nyers étkezés különféle betegségekre gyakorolt jótékony hatását is kutatom. Nem tudom megállni, hogy ne beszéljek mindenkinek a nyers táplálkozásról és az Önök termékéről, a JUVO-ról. Köszönöm.”

Candence S., CA„Sokat utazom, és gyakran nagyon nehezen tudom megoldani a napi vitamin és ásványi só bevitelt. A JUVO segített felpörgetni az immunrendszeremet, és igazán egyszerű is. Elviszem magammal otthonról az úti poharamat és a JUVO csomagjaimat és veszek egyadagos rizstejet. Összekeverem, és voala, meg is van a tápláló napindító! Otthon beledobok a turmixgépbe némi vegyes szárított zöldfélét és gyakran rizs- és mandulatej keverékét. Nyami!”

Sarah Coniglio, NY


„Regisztrált nővér vagyok, és általában 12 órás műszakokat dolgozom. Egy tizenkét órás műszakban nincs igazán idő egy rendes étkezésre, nem beszélve háromról. A hálás családok mindig hoznak nekünk kekszet, fánkot, cukorkát köszönetük jeléül. Gondolom, tudják, ez hova vezetett. Súlyfelesleg, levertség, általános rossz egészségi állapot. Annyira lefoglalt, hogy másokról gondoskodjam, hogy egyszerűen nem törődtem magammal. Ahelyett, hogy változtattam volna a viselkedésemen, panaszkodtam. Egy nap egy másik nővér megosztott velem egy csomag JUVO-t. El nem tudtam volna képzelni, hogy az a zöld ital jóízű legyen. Megdöbbenésemre, remek volt. Én személy szerint zsírszegény szójatejjel szeretem. Ízletes, laktató, egészséges és hordozható. Most utazó hospice nővér vagyok. Mindig viszek magammal néhány csomaggal az útra. Ott vagyok a semmi közepén, és csak elkevernem a JUVO-mat vízzel, és máris van egy gyors, egészséges ételem. Ezt most másokkal is megosztom. Ha egy másik nővérnek szülinapja van, tőlem mindig egy rázópoharat kap benne egy csomag JUVO-val. Tehát köszönöm, hogy megtanították, és segítenek nem elfelejteni, hogy az én egészségem is fontos! Egyetlen napot sem tudok elképzelni JUVO nélkül. Már pilatesre is járok az egészségem érdekében.”

Nicole Zoet, CA


„Puszta véletlenségből fedeztem fel a JUVO-t – egy ideje már folyton puffadtam, kimerült voltam és általában egészségtelen, és tudtam, hogy szükségem van valamire, ami ugrásszerű változást indít az életemben. A JUVO alaposan kutatottnak és jó összetételűnek tűnt, ezért ezt használtam egy nyerskosztos tisztító és méregtelenítő program alapjaként. Minden nap egy darab gyümölccsel és egy vízzel kevert JUVO-val kezdtem a napot, aztán kimentem a szomszédságunkban lévő parkba egy jót járni, aztán a nap során amikor csak éhes lettem, megittam egy JUVO-t. Szívesen gondolok vissza arra az időre, a hihetetlen energiatartalékok miatt, amit már viszonylag rövid idő után tapasztaltam. Készen állok a JUVO-t megint részévé tenni az életemnek, és ezúttal örökre.”

Hans Kindt, CA


„A JUVO-val először egy bioboltban találkoztam. Kipróbáltam és azon nyomban remekül éreztem magam. Később adtam édesanyámnak is, akinek akkoriban nagyon törékeny volt az egészsége. Eltelt két év, és én még mindig eszem napi egy JUVO-t. Az elmúlt 10 év nagy részében testsúly- és egészségügyi problémákkal küzdöttem, most le tudtam fogyni, és anyám is remekül van! Cukorbeteg, és számos szövődménye volt a folyamatosan emelkedő vércukorszintje miatt. Azt mondja, erősebbnek és energikusnak érzi magát. Csakúgy mint én, ő is minden nap eszik egy nyers őrleményt. Szeretném még elmondani, hogy elég sokat utazom, és mindig viszek magammal egy JUVO-t. Segít a repülőn, a repülőtéren és másutt, ahol az ételt nehéz lehet megemészteni. Imádom!”

Rosa Granadillo-Schwentker, CA