JUVO RE JUVO NATE YOURSELF!

MI A JUVO

Egészséges összetevők


A JUVO 55 egészséges összetevőt, köztük glutént nem tartalmazó teljes értékű gabonákat, zöldségeket, gyümölcsöket, gyógyfüveket, magokat, tengeri és édesvízi algákat és gombákat tartalmaz. Ezek együttesen kiegyensúlyozott étrendet biztosítanak a számunkra. A JUVO-nak magas a növényi tápanyag, az élelmi rost, az antioxidáns és az enzimtartalma. A legmodernebb liofilizálási (fagyasztva szárítás) technológiának köszönhetően az összetevők megőrzik a tápanyagok 98 %-át. Így biztosítva azt, hogy aktív élő táplálékhoz jussunk.
Glutént tartalmazó gabonától, szójától, élesztőtől, savótól és tejterméktől mentes. Nem tartalmaz továbbá tartósítószert, mesterséges ízesítő- és színezőanyagokat, valamint édesítőszert sem.

A JUVO összetevői (fajták szerint): (A JUVO-t Dr. Hwang kutatói- és orvosi tapasztalatai alapján állították össze, így minden alapanyagnak speciális funkciója van az őrleményben)
Gabonák: barnarizs, köles, amarant, quinoa
Zöldségek: sárgarépa, sütőtök, édesburgonya, cékla, petrezselyem, kel, paradicsom, bojtorjángyökér, brokkoli, zöldtea, lucernacsíra, spenót, burgonya, káposzta
Gyümölcsök: Lo Han Guo (szerzetesek körtéje), acerola, vad feketeáfonya, feketeribizli, aronia, concord szőlő, gránátalma, meggy, vad kékáfonya, vörösáfonya, bodzabogyó, málna, feketemálna
Algák: Spirulina, Nori, Chlorella
Gombák: Shiitake, Reishi (ganoderma), Agaricus;
Funkcionális összetevők: barnarizs fehérje, kender fehérje, vitaminkeverék, barnarizs kivonat
Rostok: agave inulin, akácia gumi, xantán gumi, jeruzsálemi articsóka inulin, guar gumi
Enzimek: Digezyme (enzimkeverék, amiláz, proteáz, lipáz)
Probiotikus keverék: (L. gosseri, B. nifidum, B. longum.)